Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dimecres, 21 d’octubre del 2015

Viatge al futur


Estem al futur! Precisament avui a les 16.30h, (segurament dos quarts de 5(?)), com tots sabreu ja, Marty McFly i Doc Brown pensen en aquesta data per a viatjar a un futur imaginari on els cotxes volen, els patinets també i la roba té aclimatació incorporada.
Recorde com de petita, en veure aquesta pel.lícula, em va encantar imaginar un futur que jo veia tan lluny, i em semblava fascinant la possibilitat de que això passara. Perquè el futur, sempre l'imaginem amb més encant que el present, on les obligacions diàries ens cegen i no arribem a disfrutar del moment. També els temps passats, la ment els recorda amb més encant del què probablement tinguéren mai.
El cas és que, moltes de les coses que ens imàginavem o senzillament no estàn, o si hi són, no s'assemblen gens i no han arribat com ho havíem imaginat ni al moment esperat... Potser acabaran volant els mono-patins (quan estiguen jo en demanaré un per Nadal!), però no serà de la mateixa manera com apareix a la pel.li. La meva teoria és, si, pot ser que passe el què hem imaginat, però mai igual, ni al moment ni amb les persones que pensàvem... pero potser és diferent-millor! Encara ens queda aquesta possibilitat de diferent-millor i no diferent-pitjor... Per tant: no cal imaginar-se res, que vinga el que vinga que ja li farem front com pugam.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

No sé si el futur, és a dir el present, que hi ha, és millor que el que imaginaven a la pel·li, però el que és segur és que tot i no tenir patinets voladors ni coses d'aquestes, tenim moltes altres que ni es podien imaginar el 1985 quan van fer la pel·lícula, si et mires els avenços, el nostre futur és tecnològicament més avançat en tots els aspectes. Els cotxes potser no volen, però fan tantes coses...

Elfreelang ha dit...

o com el llibre de Georges Orwell : 1984 ......mai ens podem imaginar del tot el futur ....mentre arriba el demà vivim el present intensament

Glo.Bos.blog ha dit...

Tenim un present ple de avenços, potser no exactament com l'havíem imaginat, però jo el trobo fascinant. En segons quines coses semblen cavernícoles però a nivell tecnològic estem molt avançats.

M. Roser ha dit...

És curiós que fa uns anys ens pintaven un futur gairebé irracional, amb unes persones estirades dins el seu vestit de llauna, cotxes voladors...Res del què ens havien dit s'assembla a aquell futur que ara és present...Jo q, que ja tinc una edat, veig que segons quines coses han canviat ben poc i es tornen a posar de moda coses que ja eren passat...Tot així, la tecnologia si que ha fet un gran salt, però segons què!!!
Petonets.

Roselles ha dit...

Crec que el patinet volador era el somni de tots els que vam veure la peli sent criatures, hehehe Jo també pel demanaria per Nadal!

Sóc més pessimista amb l'humanitat, i crec que la tecnologia, tal i com la veig ara, ens acabarà portant a ser com els humans de Wall-E. Jo sí que crec que més val que fem un pensament abans de que sigui massa tard, però en realitat poc hi podem fer.

Anònim ha dit...

No tenim cotxes ni patins voladors, però el nostre futur té internet i telèfons inteligents, no està malament, no?