Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dissabte, 11 de gener del 2014

Primera broma masclista de l'any

Entrada l'any i ja m'he topat amb la primera "broma masclista". Ho pose entre cometes perquè em sembla que ja podríem cridar d'alguna manera i dir QUE NO FA GRÀCIA, que ja estarà bé d'utilitzar el masclisme i el sexe com a reclam per a anunciar el que siga. Encara que, atenció, també s'utilitza la imatge masculina, però no tant... Aquesta estranya societat, en comptes d'anar evolucionant cap a una culturització del món, va "desgenerant" cap a una "superficialització" del sexe, la imatge, la violència, el masclisme... 

Bo, el cas ha segut així: anava conduint per una rotonda, molt prudentment, com sempre, i de sobte un cartell enorme crida l'atenció. Imatge: un tio bo tot corpulent al costat d'una tia bona, jove, rossa, que sembla que vaja nua i abraçats porta dos... balons de bàsket??!!! Siiii, són dos grans balons de bàsket que semblen dos pits ben posats... I aquí és quan quasi tinc un accident per girar el cap 180 graus! 
Però collona, per què posen a la xica com si no portara roba? Serà precís? 
Clar, l'efecte desitjat l'aconsegueixen, que és cridar l'atenció i quedar-te amb l'empresa que ha posat l'anunci. Però jo no he pogut evitar girar-me indignada i cridar: Queeé maaasclista!!!
I no podien haver posat una dona normal del carrer, com tu o com jo, no, no, una xica ben boniqueta, guapa i de perfectes mesures...  i completament nua. Bé això últim no m'he fixat perquè el cotxe de darrere estava començant a impacientar-se i he hagut d'accelerar en la rotonda, però era una model, això segur! i el xic també, guapo, però portava calçotets o algo!
No he trobat l'anunci en concret però de seguida n'he trobat d'alguns de la mateixa marca ben semblant... I si, potser ho posen per "fer broma", però ei, en sèrio... que no fa gràcia, canviem de tema, no?

11 comentaris:

Elfreelang ha dit...

i vam començar l'any amb una mort més per violència de gènere....no no fa gens de gràcia media mark no hi aniré pas....

Sergi ha dit...

Utilitzar el sexe per anunciar qualsevol cosa fa molt temps que es fa, almenys des d'aquells vells anuncis de Fa. Són absurds, però venen. Jo no me'ls prenc malament, però jo sóc home, és clar. I no et queixis, que ara també hi posen homes, ja és alguna cosa! Segur que la noia no anava despullada del tot, dona.

Ada ha dit...

Si, és veritat Elfreelang, ja hi ha hagut una dona morta, ho vaig veure l'altre dia... Molt bé, jo intentaré no anar tampoc, perquè no m'agrada gens la publicitat que utilitzen!

Xexu, ja ho sé, però perquè una cosa s'estiga fent des de fa molt de temps no queda justificat que es continue així... I si , em queixe perquè a mi no m'interessa la imatge que es ven dels homes i les dones com a reclam sexual... Però em fixaré més a veure si anava o no amb més roba... jo vaig veure els balons només!

jejeje gràcies per comentar!

Alba ha dit...

Ja he sentit altres cops que la publicitat de Media Markt és bastant feixista, masclista i partidista... Jo si puc evito anar-hi! Perquè no sóc tonta... :)

Encantada d'haver-te conegut Ada!

jomateixa ha dit...

fa pena, però com diu el XeXu, venen, així que no s'acabarà pas.

Garbí24 ha dit...

A part de tot el que més mal fa de tot plegat es el maleit photoshop que ni ells ni elles estan tant bons com els pinten......
Aquestes imatges demostren la cultura del personal

Ada ha dit...

Doncs si,alba,jo no m'havia adonat fins ara d'això però ja veig que si...i el pitjor de tot és que comestem acostumats a veure-ho com diu jomateixa i Xexu, doncs ja ni ens sorprén...Igualment Alba!

Gràcies per comentar Joan, i si, no havia comptat amb lo del photoshop però també és veritat...

Encara així hem de fer algo, indignar-se almenys, no?
Un saludet a tots!

M. Roser ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
M. Roser ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
M. Roser ha dit...

Sembla que encara nhi ha que no han entès que les dones som alguna cosa més que un cos bonic( algunes), en canvi si que hi ha homes que només són un cos (bonic?)...
Bona nit.

Ada ha dit...

Si Roser, però també nosaltres moltes vegades entrem al mateix joc... no crec que ningú siga només un cos, bonic o no, les apariències sovint només són això...
Un beset!