Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dilluns, 30 d’agost del 2010

Trio de Brahms, op.87 en Do M, Andante con moto

7 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Bona música, sempre m'han fet gràcia aquestes paraules que designen les obres musicals part en llatí par en italià....adagio, adagieto,vibrato....andante con moto....

Alyebard ha dit...

Molt bona peça. I una miqueta de barroc?

Ada ha dit...

Si, Elvira, encara que són en italià només... "andante con moto" supose que voldrà dir algo així com... "a la marxeta però sense encantar-se!" jajaj! Saludets!

Alye, val, m'apunte la teva petició i la propera que penge serà barroca!

Irianesh ha dit...

Què vos ha donat ara a tu i a Pau per els trios?! Qué bonic és aquest!! Un poc lento al principi, però després mola més... Tens les partitures?? Un beset guapíssima!! ;P

Carme Rosanas ha dit...

Escolto, el deixo posat ... m'agrada aquest trio.

joanfer ha dit...

Preciós... m'encanta! I posats a demanar... mmmm... de Brahms, les danses hungareses (si pot ser la nº 5, la que surt en El gran dictador... boníssima l'escena!!). I si no... doncs el canon de Pachelbel, que segur que el coneixes i t'agrada... ;)
Petons!

Ada ha dit...

Irianesh, espere que t'agraden i que pugues mirar-te algun que estaria bé intentar tocar-los! Pau ens ha enviat un altre que està molt xulo, ja em diràs... Besets!

Carme! m'alegre que t'agrade, gràcies!

Joanfer, m'apunte també la teva petició... no t'ho creuràs, però havia pensat posar també més endavant una dansa hongaresa! M'has llegit el pensament! Ara, el cànon ?¿!?¿ ni de conya! jajaj! Estic en contra d'ell!
Besets