Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dissabte, 1 de maig del 2010

Trolololo


I és que, quan arriba el bon temps és fàcil sentir-se així de feliç, i més quan arriba el cap de setmana i ens proposem fer muntanyes de coses, aprofitant a més a més que és festiu... Ens donarà temps per fer tot allò que volem? Podrem llegir, descansar, passetjar, estudiar, fer esport, fer neteja i recuperar-nos per al dilluns?? Què heu planejat vosaltres per a aquest cap de setmana? O no heu pensat res, cosa que també està bé per a fer allò que més ens abellixca en cada moment? No sé, però davant les notícies tan negatives que hi ha, el "panorama" polític que ens ve a sobre i tot el que va a empitjorar, més val que ens despertem obrint les finestres, deixant entrar el solet i, mirant la mar, cantem alguna cosa així com: trolololoooooo...

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Res... de res...

Aquest matí, poca cosa, comprar el pa i el diari, posar rentadores, una mica d'ordinador i una estoneta amb el meu nét, buscant joquines desades de fa molts anys.

Ara faig el dinar (encara que no ho sembli) i a la tarda llegiré una mica i escriuré una altra mica i tornaré a l'ordinador una altra mica.

I demà... ja veurem!

Geno ha dit...

Jajaja, esta canción es tremenda...bueno, canción por llamarla de alguna manera. Y la cara de felicidad del tio también jajajajja

Irianesh ha dit...

Lo millor és que se nota mogolló que està fent playback!! jajajajaj

Ada ha dit...

Carme, ... com que res de res??? Si ja portes moltíssimes coses fetes! :-)) L'únic que no m'agrada de tot el que has dit és fer el dinar... pfff sóc fatal per a això... Gràcies per compartir el teu "planasso" d'avui!! (jo només tenia un: estudiar, però he fet de tot menys això.. jajaj)

A que es buenísima Geno?? jajaj! Es el paisano más feliz que he visto en mucho tiempo... Y la letra es preciosa!! jajaj

en serio Llum, estava fent play-back??! Ostres, no m'havia donat compte! Amb la veu tan bonica que té! (Tu creus que porta "peluquín"?? jajaj i t'has fixat en que la corbata li fa joc amb la paret??? i... què cony pinta la reixa eixa que está ahi!!!??? jajajaj)
M'encanta la coreografia... Vaig a tornar-la a escoltar!

Garbí24 ha dit...

sembla mentida el trololo aquest que hagi donat la volta al món.....de vegades el més minin et porta a la fama

Ada ha dit...

Doncs jo no el coneixia... i m'ha fet molta gràcia! Però si canta molt bé eh, té una veu preciosa aquest home! Hi ha gent que encara ha fet menys i és més famosa!

joanfer ha dit...

Ostres, jo no sé si cantava bé o no. Ni tan sols si porta perruquí... El que sí que sé és que si me'l trobo un dia de nit a les fosques... em donarà un "ginye" que surto per potes!!! jajajaj... ;P
Petons! ;)

Ada ha dit...

Jajajaj!!! La veritat Joan, és uqe jo crec uqe si me'l trobara pel carrer m'agafaria del seu braç i li faria els cors del trololooo, jajaj!!