Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dimecres, 19 de maig del 2010

Punt Zen

Diuen que si mires a aquest punt i contes fins a 12 et tranquilitzes... Encara no he tingut temps de provar-ho, però la veritat és que sí que em fa molta falta en aquests moments. No sé si serà molt efectiu, en quan ho publique pense fer-ho seriosament, perquè jo no sé què tindrà la primavera que em deixa en un estat insoportable! No m'aguante ni jo mateixa!
Encara així, pense que res no pot superar l'efecte que em produeix mirar el color de la mar i escoltar-la...

11 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Potser millor la mar... però no se sap mai! Tu prova-ho i ja ens explicaràs!

Irianesh ha dit...

ES Zen Tiiiiooooo!! Es Zen!!jajajjajajaja

Eh doncs a ,mís sí que em relaxa... Però el soroll de la mara prefereixo sentir-lo en viu i en directe... M'acompanyes? ;)

Dubois ha dit...

interesante blog, pero me cuesta entender el idioma

Garbí24 ha dit...

Potser perquè el vermell m'agrada....però de totes maneres per relaxar-me prefereixo altres punts..;)

Anònim ha dit...

Ho he fet i no sé ben bé si funciona. Ara bé, el sol fet de reposar uns instants la vista i concetrar-la en un punt ja relaxa. No parem i un mini-repòs sempre va bé!

Ada ha dit...

Ei que si, si que funciona!!!
Jajaja... ho he fet i de sobte la meva ment ha deixat de funcionar, els ulls han començat a dibuixar espirals sense fi, i tot el que estava al meu voltant girava i girava... Però em costa mirar al centre del punt zen, no sé per què per``o me'n vaig cap al cantó... Què voldra dir això??
Ja m'he penjat un al meu lloc de treball per a que cada vegada que em vinga algú amb tonteries se'm passe la mala llet... Qualsevol punt és millor que mirar una cara-cul...

joanfer ha dit...

Tots tenim moments en el que ens sentim una mica insoportables, però de vegades no deixa de ser una mera sensació nostra.
En qualsevol cas, si realment tens aquesta sensació, tens tres possibilitats: o anar a buscar el punt zen... o recolzar-te en aquelles persones de les que parlaves al post anterior... o et vens aquí a desfogar-te amb nosaltres, que t'"aguantarem"** amb molt de gust... ;)
Petons!

Alyebard ha dit...

Aquests punts Zen van molt bé però com mirar la mar una estona; genial.
I les altres opcions Son "respirar a fons, comptar fins a 10 i ... matar-los!!!" o portar una samarreta com la que vaig veure que hi posava: "People like you are the reason that people like me need medication"

Ada ha dit...

Gràcies Joan, vindré aquí quan em senta així i vos contaré totes les meves penes i stressoss, i així vos estressaré a vosaltres també! val? hihihihi.....****

Jajjaja!! Molt bona aquesta samarreta, Alyebard!

Ada ha dit...

Alyedradhsaghalgha, acabe de veure una samarreta d'aquest tipus a l'ascensor boníssimia, jajaj, diu així: "el que no sea friki que levante su espada láser"!!! jajajaj...

Jesús M. Tibau ha dit...

la mar, la mar és millor sempre