Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dilluns, 19 d’abril del 2010

Acte d'Homenatge a les víctimes del franquisme

Notícia d'última hora:

"L'Ajuntament de València prohibeix interpretar La Muixeranga i l'Himne de la República en l'acte d'homenatge a les víctimes del franquisme soterrades a les fosses comunes de Cementiri de València, que es es celebrarà el diumenge 18 d'abril a les 12 hores en el Cementiri de València.

En una comunicació enviada per fax el mateix diumenge, aprova l'acte condicionat que no s'interprete la música per a no "torbar als altres visitants" ja que "el Cementiri està obert a persones de diferents ideologies i confessions". Si és així, no ens expliquem com la capella del cementiri, de culte catòlic, està dotada d'altaveus exteriors de gran potència que obliguen a totes les persones que es troben en el cementiri a escoltar els resos, misses i litúrgies de l'església catòlica.

Aquesta prohibició no pot interpretar-se més que com un acte de censura per part de l'Ajuntament a l'homenatge a les víctimes del franquisme que a més coarta la llibertat d'expressió .

Primer instal·len un monòlit als feixistes sobre la fossa comuna, ara prohibeixen interpretar la música en homenatge a les víctimes."

I diuen que no són feixistes?

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

nonmés pensen en la llibertat en un sol sentit: per a ells

joanfer ha dit...

Ja veig que no es molesten ni en dissimular una mica...

Garbí24 ha dit...

Quants anys més haurem de soportar la presió faixiste?

Ada ha dit...

No ho sé, però encara diuen que no és ofensiu aquest monolit, que és un homenatge a les víctimes dels dos bandos... però va i el posen damunt la fossa comuna... va, vinga, què m'estan contant!!!?? Com no van a sentir-se ofesos els familiars?!?