Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dimecres, 9 d’agost del 2017

Some Of These Days



Ei baby,
un dia d'aquests te'n adonaràs:
et sentiràs trist i sol,
et mancarà algú que t'escolte.
Enyoraràs els meus braços,
els meus besos...
Em trobaràs a faltar
quan ja no estiga.

Et preguntaràs
per què em vas deixar,
però  saps què?
ja vas tindre la teva!

I quan em deixes
serà massa tard
Però malgrat tot tu trobaràs a faltar
la teua ma-mammama...
...

Oh si! m'encanta aquesta cançó, no ho puc evitar, em trastoca! A més l'Ella era genial, poc a poc va animant-se i el que semblava un lament perquè algú se suposa que t'ha deixat, acaba siguent una festa! I és que hi han cançons que existeixen només per a animar-te i ténen aquest poder d'alegrar-te la vida... Com a traductora d'anglés no tinc molt de futur, ho sé, però jo faig la meva pròpia interpretació de la cançó, que pot ser qualsevol cosa... Aquesta per mi és la cançó d'aquells amors fallits, d'aquelles històries que acaben mal o que ni tan sols han començat, de l'alegria d'haver fracassat sense que passe res, i de treure de tot allò, almenys, una bona cançó.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs resulta que a la feina torna a ser època de que el youtube no ens funcioni, va a temporades. Així que ara mateix no sé de quina cançó es tracta, per la lletra traduïda tampoc sé interpretar quina és... quin misteri.

Ada ha dit...

Aiii quina llàstima, perquè és una cançó molt bonica... el que és estrany és que no l'hages endevinat per la meva traducció literal... hehe

Elfreelang ha dit...

una gran de la cançó la Fitzgeralt !!!! no sé prou anglès com per copsar si la traducció està bé o no , la cançó és boníssima i la lletra també!

artur ha dit...

Hi ha cançons que t'alegren el dia !!
Salutacions !