Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



diumenge, 15 de febrer del 2015

Premi Pons's!

És tot un honor per mi, que feia temps que havia deixat oblidat el blog, i ara que he tornat, veure que encara hi ha gent que es recorda de mi i més, que em passen premis!!! Estic viva de nou!! Moltíssimes gràcies en primer lloc al creador del premi, (al qual si se'm permet li faré un poc la pilota), que ha tingut una molt bona idea per a reactivar l'activitat en aquest món virtual que no existeix realment, però sí existeix... És a dir, moltes gràcies al senyor Pons's Blog per tindre la meravellosa idea!
Moltes gràcies també al senyor McAbeu per crear el format del premi!
I gràcies a Ignasi per haver pensat en mi!


I al mateix temps, el premi va rodant i recau en dos blogs més que he escollit. Atenció no us lieu, els blogs afortunats que després hauràn de seguir la cadena són:


A Joan fer, perquè m'agraden les seves reflexions i l'energia positiva que desprenen les seves paraules.


I a joan gasull, pel seu humor i el to divertit dels deus posts.

Enhorabona!

11 comentaris:

Sergi ha dit...

Si aquest premi t'anima a tornar a ser per aquí als blogs, benvingut sigui! Dels teus triats sóc fan d'en Gasull, que és un crack. Com que jo sóc un borde i un negatiu, la positivitat d'en JoanFer no sempre se'm posa bé.

McAbeu ha dit...

T'agraeixo l'agraïment :-), encara que sí hem de ser precisos, jo només vaig adaptar i modificar el format inicial del diploma creat per en PONS, que és qui realment és mereix tots els elogis: Per haver creat el premi i per haver-nos "enredat" a continuar-lo. :-))

Pel que fa als teus elegits, no hi ha cap dubte que tots dos compleixen el nivell de qualitat que exigeix el premi. L'enhorabona a ells i tu mateixa. :-)

ignasi ha dit...

Bones eleccions! Me n'alegro si això del premi t'ha reactivst. ;-)

Consol ha dit...

Enhorabona! Aquests premis tenen la virtut de donar a conèixer a blocs que trien altres companys blocaires. Encantada d'haver-te trobat, fas propostes molt interessants. Una salutació.

Garbí24 ha dit...

Gràcies per pensar en mi, sempre és bo de saber de gent que et segueix i llegeix les bajanades que escriu un i a sobre fan gràcia.
Em poso a la feina de cercar candidats al premi.

M. Roser ha dit...

Felicitats Ada...Sóc seguidora del blog Garbí d'en joan Gasull, però A cau d'orella, no el coneixia, passaré a veure'l...
Bon vespre.

Anònim ha dit...

Gràcies pels agraïments i per seguir rellançant els premis Pons a través a la blogosfera! Sempre encertaràs si em fas la pilota :P

La veritat es que conec els dos blogs, però no en soc habitual. Fins hi tot a mi em falta el temps i l'haig de racionar!

joanfer ha dit...

Eiiiii, quina sorpresa!! Moltíssimes gràcies pel teu premi, Ada. La veritat és que no m'ho esperava! I més, tenint en compte que fa ja un temps que el tinc un mica descuidat...

Tot i així, molt agraït de tot cor. Si més no, aquest premi es converteix en tot un símbol per tots aquests anys de seguidors mutus que he sigut, i també un homenatge pels bons moments que hem passat en aquesta xarxa tan nostra, com la blogaire... :)

Moltes felicitats també al Joan Gasull. Sens dubtes, del millor que hi ha per la xarxa. Un premi molt merescut!

Ara em toca pensar a qui li donaré els premis. Ho tinc difícil, eh? hahaha

Petons, Ada!! :)

Teresa Duch ha dit...

Encara que sigui poc original, felicitats, Ada!
Em quedo amb la teva frase de benvinguda, que ja em va cridar l'atenció el primer dia que et vaig entrar al blog. No ens donguem per vençuts abans de començar a lluitar.

Ada ha dit...

Gràcies a vosaltres per escriure i passar per ací!

Carme Rosanas ha dit...

Enhorabona múltiple a tos tres, Ada, Joan Gasull i Joan fer