Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



divendres, 5 de març del 2010

Crisi d'identitat?

He estat donant-li voltes i, donat que el nom inicial d'aquest humil i solitari espai era provisional, perquè el vaig posar en un curset, ràpidament, i no vaig pensar molt, doncs he decidit canviar-lo per un altre que no sone tant a "ada". Què vos sembla "A joc de daus"? He pensat en el poema d'Ausiàs March, "Veles e Vents" que sempre m'ha agradat molt, i també en la música de Raimon quan el diu.
Així que, demane disculpes si els meus canvis d'humor i d'identitat maregen un poquet, però també pense que de vegades és bo canviar.
M'han dit que, de vegades, cal fer una parada en la teva vida i pensar, decidir si el camí que estem fent és congruent amb les nostres idees, si estem feliços amb la forma en que ens hem plantejat el viure. I sempre que ho faig, acabe canviant alguna cosa que no m'agrada.
Actualment tinc la sensació de que alguna cosa està a punt de passar. Com els minuts abans de la tempesta bufa un vent tranquil que calla però diu molt. Potser necessite canviar de lloc, de treball, de casa (si poguera buscaria un pis més gran, o almenys un "trastero"!!), de mobles (ja he canviat els mobles de lloc i m'he quedat tranquil·la, és un exercici que faig aproximadament una vegada al mes), de paisatge i inclús de parella... (encara que això si que no ho canvie per res del món!!!).
Queda inaugurat doncs, el nou espai!


6 comentaris:

Irianesh ha dit...

La donna è mobile qual piuma al vento (e le vele) jajajja

Me mola "joc de daus"... És més tu...

joanfer ha dit...

Voler canvis de tant en tant ho veig molt positiu i saludable. Són necessitats que tenim i això també ens fa evolucionar i créixer com a persones.
A l'igual que tu, jo també cerco un altre nom per al meu bloc, però de moment no tinc pressa. Vull que sigui un amb el que em senti realment identificat amb com sóc i amb el que faig, tal i com ho has fet tu.
Espero que aquesta època de canvis et sigui productivA. De moment has començat de forma immillorable: el nom que li has posat m'encanta! ;) Un petonet!

Anònim ha dit...

El títol està molt bé. És més, m'he sentit interessat a entrar a aquest espai a través d'ell.

La Meva Perdició ha dit...

Felicitats pel nou nom! Encomanada quedes a la deessa Fortuna, però compte que n'és de juganera i capriciosa! ^_^

Ada ha dit...

Moltes gràcies a tots/es! Sabent que us agrada el nom, estic més tranquil·la, jeje... L'intenció és aquesta, aconseguir que el títol cride l'atenció i, si a més a més vos entretinc una estona, millor.
Una abraçada!

deomises ha dit...

Perquè les metamorfosis fan que la crisàl·lide esdevingui papallona, el canvi és bo i fins i tot beneficiós.

Gràcies, d.