Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dilluns, 20 d’abril del 2009

Tarda de sol i pluja


Quan plou i fa sol, les bruixes se pentinen, diu la cançoneta...

Una tarda de sol i pluja esdevé una jornada de misteri, de màgia. Quan veus sortir l'arc de Sant Martí, de seguida una sensació d'alegria i emoció t'envolta, "corre! agafa la càmera!" i et passes deu minuts fent fotos per a no deixar escapar el moment.

Recorde que una vegada vaig veure un cotxe parat en mig d'una rotonda i vaig pensar, "qui serà aquest boig que para ací??!". Aquest "boig" era el meu pare, que havia parat per tal de captar la foto de l'arc de Sant Martí que semblava sortir de la barqueta que hi havia en aquesta rotonda. La foto va quedar preciosa! Valia la pena parar.

De vegades aconseguim captar aquests instants de cel màgic, però altres no et dóna temps, o potser t'has quedat amb la boca com a plat i no has reaccionat. Però siga com siga, hauràs disfrutat del moment. Pensa que és una ocasió especial, quan al cel algú pinta tants colors, és una bandera preciosa, amb la qual sempre he simpatitzat, i a més és intocable.

Per a mi l'arc té un significat especial, és el meu llenguatge secret que em serveix per a comunicame amb algú que ja no està ací, sinó una mica més alt. És un missatge d'esperança que aquesta persona que m'estimava em va enviar des del més enllà fa molts anys. Em transmet pau i em diu "ànim, tot anirà bé"...


5 comentaris:

Irianesh ha dit...

Qué bonic Ada!! Encara recorde quan ens contares l'anècdota del Papi!! jajjaja M'encanta el que has escrit...No pares!!

Un besset guapissima

Bertha ha dit...

Jo una vegada vaig fer des de la terrassa de la meva casa, un atic, fotos d'un arc de Sant Martí i com no em cabia tot, amb dos d'elles, ho completi, va ser una mica increible, aun m'acordo d'ella, que bonic és veure ho?

Ada ha dit...

Moltes gràcies per escriure a les dos! avui ha eixit un altre arc de sant martí i era preciós també!

Un saludet

Irianesh ha dit...

Ada jo li he fet una foto a eixe arc!! Tornant del port ahir!! Vaig parar a fer fotos per tu!! (ja les voràs...) Muack!!

Anònim ha dit...

Ada ets molt sensible, m'ha agradat molt els escrits que fas.Ta mare