Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dilluns, 22 de desembre del 2008

El poder de la música

Per a tots aquells que pensen que la música té un poder més fort encara que el de les paraules, que uneix a la gent sense importar la diferència d'idees, d'opinions, del físic, del lloc o moment on es trobe... per a tots aquells que pensen que la diversitat enriqueix, espere que vos agraden aquests videos, que em serviran a mode de felicitació de Nadal perquè pense que inspiren energia positiva i espere que també a vosaltres us inspiren un somriure!



Playing For Change: Song Around the World Stand By Me from Concord Music Group on Vimeo.

Aquest és tot un clàssic per internet, diuen que Matt un dia va decidir deixar el seu treball i fer un viatge per Asia, on un amic el va gravar ballant i internet l'ha fet famós... Ara una empresa de xicles li paga per viatjar pel món ballant... és com un conte de fades! on s'ha de signar per unir-se?


2 comentaris:

Irianesh ha dit...

Ada qué xulooo!! El primer video ja l'havia vist està molt way però el segon no!! se m'ha posat la carn de gallina...jajajja
La música mueve los cielos!!

Un beset preciosa ;)

Ada ha dit...

si, la veritat és que és un video molt bonic, tothom l'envia per email per a felicitar i m'havia agradat molt, per això l'he posat, per a no pedre'l de vista!

Besets guapa!!!