Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dimarts, 21 d’abril del 2020

Zorba



No sé exactament de què va aquest film però porte veient aquests minuts durant anys i sempre he pensat que amb un final així ha de ser interessant. Quan tinga oportunitat de veure-la ho faré encara que sembla molt antiga i difícil de trobar. També va sorgir d'una novel.la que es diu "Vida i Aventures d'Alexis Zorbas", de Nikos Kazantzakis que tinc a l'infinit llistat de llibres per llegir.
Els dos personatges principals, Zorba (Anthony Quinn) i Basil (Alan Bates), representen el conflicte humà entre la passió i la raó. Qui guanya a qui? Sembla que aquests dos han passat moltes desventures però, quan ja no hi ha solució i ja està tot fet, una bona opció és... ballar.

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Val la pena. Fa molts anys que la vaig veure i em va agradar molt. Crec que fins i tot, la vaig veure un.segon.cop. Però fins i totvdel segon, tAmbé fa molt temos,massa con per dir-ne gran cosa més que la bona impressió que em va quedar.

Jo diria que ja és un clàssic

Sergi ha dit...

Una altra cosa no, però no diràs que aquests dies no tens temps de buscar-la i veure-la, no? Potser ja és hora!

artur ha dit...

Jo també la he vist fa bastants anys i del que més em recordo, es de aquest ball. No recordo gaire la trama de la peli, però em va agradar, amb el Anthony Quinn , casi sempre tens una bona peli per veure !.
Aprofita que per youtube segur la trobes !.
Salut i crispetes :)

M. Roser ha dit...

Jo també fa temps que la vaig veure i em sembla que més d'una vegada...El què més recordo és el famós ball de l'Anthony Quinn. Em sembla que tracta dels problemes o diferents formes de pensar , entre un senyoret finolis i un pagerol rústec....
Bon vespre, Eva...