Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dimecres, 2 de març del 2016

El bes del congrés

Un bell gest que escandalitza a alguns... Aquest ha segut un dels moments més interessants del debat d'investidura de Pedro Sánchez que no ha anat a cap lloc, com era d'esperar... Què pretenien amb un pacte que no convenç a ningú? No entenc quina "por" hi ha als partits d'esquerra... Almenys són els únics que són sincers, que diuen el que volen i que actuen amb congruència. Quina por hi ha a canviar tot allò que queda obsolet i que no s'ajusta a l'opinió general de la societat? I a fer un referèndum per la independència? què pot passar? que la gent opine sobre què vol ser?? 
Hi ha moltes coses que no entenc, i potser el color del meu cristall amb que mire les coses, un color d'esquerra, m'impedeix entendre algunes coses... 


Ah, però aquest moment sí l'he entès i m'ha encantat!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bah, però no hi hagut llengua ni res...

Carme Rosanas ha dit...

ha, ha, ha... hi ha coses que costen molt d'entendre, és ben cert!

Sergi ha dit...

Ostres tu...
Escandalitzat? No pas. Teatre i postureo? Tot. A sant de què aquest petó? Una juguesca? Voluntat de veure les cares dels peperos més casposos? A sant de què el cap d'un partit s'aixeca del seu lloc i baixa a fer-li un petó a un altre que ha parlat? Podemos és tot còpies, imitar el que fan els altres per donar la nota. Si no ets l'original, queda impostat, fals i només per molestar a altres. Podemos són els nous hereus del postureo, amb raó són tan amics d'ICV. El petó era imitació d'un que es van fer en Fernández i en Baños (si no m'equivoco) de la CUP no fa pas gaire. I allò de portar el nadó al congrés, també era còpia d'alguna altra parlamentària, ara no em facis dir de quin país.

I saps què? Fer-se un petó i que quedi tan excepcional, perquè molta gent d'aquella cambra són uns casposos sense remei, és gairebé una falta de respecte cap els gais. Perquè aquests no ho són pas, almenys Iglesias, l'altre no sé. Ui sí, que transgressors que som que fem una cosa súper fora de lloc. Una cosa tan estanya? Jo si fos gai estaria ofès, francament. Com que no en sóc, només estic decebut que encara els rigueu les gràcies a aquesta gent. Com a mínim parlen clar, i les idees són bones. Ara falta que tinguin els pebrots d'aplicar-les si manen, cosa que dubto, tant que manin com que les apliquin. Però els numerets cansen.

jpmerch ha dit...

Has fet un dibuix molt bonic, sens dubte digne de millor causa.

Ada ha dit...

No sé Xexu, no crec que siga una còpia... ells sabràn en tot cas, però no crec que siga una falta de respecte cap a la gent homosexual, a mi no m'ofèn i no veig per què hauria d'ofendre cap bes, siga o no siga postureo... és un bes d'amistat, no cal buscar més raons. A mi m'ha semblat una imatge bonica i per això he fet el dibuix :-)
Ara, espere que no canvien el seu vot perquè aleshores sí que em sentiria decebuda!

Laura T. Marcel ha dit...

Sempre ens anem a fixar en el dit que assenyala la lluna, en lloc de la lluna!

Garbí24 ha dit...

si acaben pactant en psoe i en pp també veurem petó? es que això si que no m'ho perdo

M. Roser ha dit...

Jo l'he vist com un petó molt espontani, quin problema hi ha? La cara d'alguns dels presents era tot un quadre!!!
Bon vespre.

Elfreelang ha dit...

a mi que es besin ....o que s'abracin ho trobo simpàtic però el que haurien de fer tots plegats es deixar de vendre fum i de fer-nos combregar amb rodes de molins .....