Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paushdivendres, 26 de desembre de 2014

Felicitació de Nadal

Una costum que poc a poc es va perdent i que és una llàstima, perquè de vegades fa més il.lusió rebre una felicitació escrita d'algú que ha pensat en tu que cap regal trobat sota un arbre de plàstic... Bé, això també està molt bé, no vaig a mentir per quedar bé!!
Però el que no m'agraden gens són les felicitacions per sms o whatsApp, i menys encara les imatges xorres que s'envien pels grups! Ho sent però aquests Nadals no he contestat a cap missatge perquè ho veig una bobada i em cansen. A part, si et passes la nit de Nadal o de cap d'any responent a aquests missatges, no disfrutes el teu moment!! Em sembla de molt mal gust estar amb la teva gent, que és amb qui passes aquests dies, i pendent del mòbil a cada segon.
Ah però aquesta felicitació que em va arribar em va fer molta alegría, i la pose ací per tindre-la sempre, Gràcies Carme!!!

3 comentaris:

M. Roser ha dit...

Tens raó les felicitacions que rebíem abans feien molta il·lusió, tot i que també et feies un tip d'escriure'n...
( Els regals millor sota un arbre natural). o m'he acostumat a felicitar per telèfon, així almenys parles amb la persona! Les que reps per correu electrònic , si són boniques com aquestes( jo també la vaig rebre)
i tan personals, també fan molta il·lusió.
Petonets.

Ada ha dit...

jejeje, si , també de vegades et posaves a escriure i feies muntonets de sobres! Però era bonic... A la fi, el millor és no deixar perdre el contacte amb la gent i així no cal felicitar tant, no creus, jeje ;-)
B7s

Anònim ha dit...

Serà que jo tinc poques felicitacions i per això serà que fins hi tot les poques que arriben per whattsapp em fan gràcia