Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dissabte, 4 de gener del 2014

25 de desembre 2010! Què¿?!

Com començar a escriure una entrada després de... 3 anys!? no tinc ni idea!
Per què he decidit seguir escrivint aquest blog i no inventar-me’n un altre amb una nova identitat que siga més anónima? Era l’oportunitat perfecta- pensareu-
Però… la veritat és que… no vull escollir una altra identitat! Vull la meva! Vull ser jo i no m’importa qui passe per ací… jo també vull pasar!
Tampoc volia perdre les coses que he escrit i, per què no compartir-les? Algunes són molt personals, aneu amb compte, però totes formen part d’experiències que he viscut i que m’han convertit en qui sóc avui, ara.
I, encara que estic un poc desconnectada d’aquest món, i ja no conec a ningú… intentaré posar-me al dia i llegir a nous escriptors-pensadors-poetes… i sobre tot a dones. Avise, vaig a ser molt crítica amb el masclisme perquè és un tema que em toca la fibra… molt, últimament. I pensé defensar els drets de les dones davant del món, el dret de decidir sobre el seu cos, sobre les seves paraules i actes… ja està bé. (paraulota).  Alguns pensareu que és un tema molt passat de moda però sent dir-vos que... No.  Observe aquesta societat i trobe encara molts signes masclistes que no m’agraden. I pensé denunciar-los. Així que a qui no li agrade que tanque pestanya!
FFFFFsssssffffSSSSSfffff…. (respiració profunda)

Bé, ja us aniré contant. M’alegre estar de nou per ací i benvingudes totes les ànimes!


Vos presente al meu company! A que s'assembla al teu Xexu?!

6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Ei! on t'havies ficat?

M'alegro de veure't de nou... quan he vist Ada al meu blog, he pensat em sona, em sona... com és que li he perdut la pista... i ara ho entenc... tres anys sense dir res!

Gràcies per passar pels Moments!!!

Ben tornada, Ada! Jo trobo que fas bé: de tornar, de no canviar de perfil ni de personalitat i de ser crítica amb el masclisme! Tres bravos!!!

Sergi ha dit...

Adaaaaaaaaaa!!! Collons (jo sí que escric amb totes els lletes), quina sorpresa més agradable! Passa el temps però jo no oblido tots aquells que un dia van formar part del meu cercle, per això veure el teu comentari em va fer molta il·lusió. Contra tot pronòstic, a les acaballes de 2013, i veig que a principis de 2014, hem tingut algunes sorpreses agradables en forma de tornada de blogaires desapareguts/des. Per mi, i per l'amiga Carme que comenta just aquí dalt, això és una gran alegria, ja que darrerament aquest món virtual anava molt de baixada, però ja veus, encara n'hi ha que ens mantenim al peu del canó, que encara ens recordes, i sobretot que no t'hem oblidat!

Bé, dues coses, després de l'alegria inicial. Primer dir que destaques el paper que tindrà la dona en aquesta nova etapa del blog, però en el primer post ja cites un home, hehehe! Espero que em permetràs seguir passant per aquí, malgrat ser home, m'interessarà la teva visió de dona respecte les desgràcies que vivim actualment en matèria de llibertats, pots estar segura que estaré molt d'acord amb tu, tot i el meu cromosoma Y.

La segona cosa és disculpar-me pel retard. En una altra circumstància hagués corregut a dir-te alguna cosa, però em vas enganxar d'excursió i fins ara no he tingut una estona per tornar a mirar blogs, espero que no pensessis que passava de tu o que no em feia il·lusió la teva tornada, però és que fins i tot jo de vegades estic desconnectat! (oh my god, què m'està passant...)

Ara només em queda dir-te que espero que aquesta tornada no sigui flor d'un dia, que espero llegir-te molt més temps, i que serà un plaer si et ve de gust passar per casa. Llarga vida a l''A joc de daus', és clar que sí!

Elfreelang ha dit...

tres anys!!!! si semble que hagin passat tres dies....benvinguda de nou bon any, bons reis mags i bona tornada!

Ada ha dit...

Carmeeeeeeee!!!! Qué bé que t'has enrecordat de mi, moltes gràcies per passar a saludar! M'ha fet molta il.lusió, ets molt amable!
Ets tu qui fa aquests dibuixets tan bonics no?! Què he de fer per guanyar-me'n un?? jejeje ja ho sé, una cara molt dura! Però jo ho deixe caure... Ens veiem bonica! Gràcies pels ànims!

Xexunet!!!! hehehe quant de tempss sense llegir la teva ànima crítica, cony! (era aquesta la paraula què pensava, no l'has encertat). I si, m'has pillat, "Touché", he citat un home! arggghjj, però ja faré alguna cosa al respecte.... Tinc moltes idees... algunes encara no les sé explicar, però ahí estàn. Espere que estigues per ací per llegir-les i compartir opinions, m'encantarà que ho fages. I no t'has de disculpar per res, has segut molt ràpid i molt amable en contestar i per recordar-te!!! Moltes gràcies per brindar amb mi!

PD. aiiii quant de temps sense sentir aquesta egocèntrica sensació de comentar i recomentar... mmmmm... quin gustet!

Carme Rosanas ha dit...

Ara mateix et prometo el dibuix... Ja és teu. Però ha de fet una de les dues coses...

A) o em demanes quin dibuix vols? I jo faré el que podré...

B) em deixes un temps per recuperar complicitats i se m'acudeixi quin dibuix podria jo regalar-te... I seguiré fent el que podré.

:D. :D. :D

Ada ha dit...

Gràcies per passar Elfreelang!i per la teua benvinguda, ens anirem llegint per ací. Un beset

Carmeeee qué bé qué béeee un altre regalet de reis!!! Moltíssimes gràcies per avançat i... quasi que millor la opció B, ens anem coneguent i quan tu vullgues i se t'acudeixi algún dibuix... sorpresa! (Però si vols alguna suggerència, per anar pensant, podria ser sobre alguna cosa del blog, no sé uns daus o alguna cosa que parle de la sort, un joc... per donar idees) Però no hi ha cap pressa eh! quan pugues i quan vullgues bonica!!!
Besets!!