Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dijous, 17 de setembre del 2009

He visto la luz




Bertha em passa un premi del qual dubte que tinga dret a guanyar-lo, (Moltes gràcies Bertha, després et convide a una misteleta, jeje!) però ací està... Ah si, li he de passar el premi a algú: Acuéstese, t'ha tocat!

I com és alguna cosa de la llum, he buscat algunes cites sobre el tema, a veure què us semblen:



La soledad, si bien puede ser silenciosa como la luz, es, al igual que la luz, uno de los más poderosos agentes, pues la soledad es esencial al hombre. Todos los hombres vienen a este mundo solos y solos lo abandonan.
Thomas De Quincey (1785-1859)

(A qui no li fa por aquesta frase???)


Aquesta m'ha recordat a tu, Eli:

La sonrisa cuesta menos que la electricidad y da más luz.
Proverbi escocés

Aquesta per als pesimistes:

La sombra no existe; lo que tu llamas sombra es la luz que no ves.
Henri Barbusse (1873-1935)


Què curiós, en aquest moment se'n acaba d'anar la llum! (bé, no exactament, fa una estona vull dir), hi ha tormenta, i de sobte s'ha quedat la casa a fosques... He encés les veles del rastrillo Zen que feia anys que tenia sense encetar encara, l'encens amb olor a vainilla, i m'he vist envoltada d'una pau i tranquil.litat que feia temps no tenia. Acostumats com estem a seure al sofà i veure el que ens posen, a no pensar, i a no-ser; a la fi ens adonem de que no tenim temps per a nosaltres, el perdem inútilment.


A veces de noche, enciendo la luz para no ver mi propia oscuridad.
Antonio Porchia (1886-1968)

3 comentaris:

Geno ha dit...

Bonitas frases las que nos pones y enhorabuena por tu premio!

zel ha dit...

Quina pau la imatge de l'espelma...per cert, m'he trastocat un xic amb la imatge de la bruixeta, i he pensat, és la meva "Ada"? i sí!!!! Jejejeje, i m'he ofegat de riure amb el comentari de les compet``encies i la tarima... jejejeje, molt bo!

Petonassos, i que no s'apagui la llum...

Ada ha dit...

Gracias Geno!!!

Hihihih... sent haver-te trastocat, Zel, amb el meu canvi d'imatge, és qeu m'havia cansat ja de veure'm el careto! I lo de la tarima... és que no seria la primera vegada que em passa... jeje, i m'he vist , m'he vist...
Un beset a les dos!