Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



divendres, 22 d’agost del 2008

Un joc de paraules

Esto es un juego para quien tenga tiempo y ganas: consiste en inventar el significado o la definición de una de las palabras de la lista que sigue a continuación. Se admite la participación de mentes imaginativas. Deja tu definición en un comentario!

Fa temps, vaig passar per un museu on hi havia una exposició temporal de dibuixos de Roy Lichtenstein i altres com Warhool sobre el pop art. Em vaig adonar de que hi havia moltes paraules, o més bé eren una espècie d’ onomatopeies, que els autors utilitzaven per a escenificar diferents sons o situcacions. Aquest és un recurs molt utilitzat al món del còmic, com tots sabeu, però vaig trobar una gran varietat. Així que, agafant el quadern i llàpis que sempre porte a mà, em vaig posar a fer un recull d’aquelles paraules que em semblaven curioses.
L’objectiu no estava clar, però ara he pensat en proposar un joc.
En acabar de llegir aquestes paraules, podeu escollir la que més us agrade, i acte seguit deixar un comentari amb el seu possible significat o bé descriure un context on podria haver aparegut aquesta paraula. Per suposat que pot ser inventat, s’admeteixen mentides. Després podriem fer un sorteig de la paraula amb aquell significat més original.
PD- Si no ho feu, tindreu 5 anys de mala sort!!!
(Que noooo, que és broma! ara enteneu la meva negativa a re-re-reenviar missatges plastes pel correu, veritat?).

Ací va el llistat de paraulades:

THWACK
THUNG
RATAT
VAROOM
PLING
BEEOW
BUDDA
POW
BWEE
VIIP
BRRRP
SPLANNG
WHAAAM
SRREE
THWING
KPOW
WHOOMP
WHUMP
BLAMBAM
TZING
VROOJH
POR POR

6 comentaris:

Irianesh ha dit...

*VIIP:
Very Important and Impresionant Person.

*PLING:
Dícese del sonido u onomatopeia que se produce dentro de una mente cuando se tiene una idea y se enciende esa supuesta bombilla que la representa.


*POR POR POR QUÉ NO TE CALLAS??!!
(tartamud version)
xD

Ada ha dit...

jajaja ! molt bé Llum... Vaig a provar:

SLANNG: el so que fa el cap buit d'algú quan es tira de cap a l'aigua, després d'haver fet 3 piruetes i un salt mortal, i d'haver mostrat els músculs diguent: WHAAAM!!!

BEEOW: quan passa el cotxe d'un "mascaxapas" molt ràpidament, quasi atropellan-te, i amb la música pumba-pumba tota forta, que sol fer un so com... VAROOM.

VROOJH: En italià "che schifo"!!!

Irianesh ha dit...

Bueno ada, supongo que me tienes que dar el premio a mí, porque tu no te puedes autopremiar y mis palabras son significativamente mejores que las tuyas... ;P Así que ya tardas... Por cierto, mi blog se cierra por un tiempo indefinido, entra y lee el mensaje de última hora de mi blog!! jajajja

Anònim ha dit...

Ada he vist la teua pagina i es molt xula, ja te enviare alguna cosa. M'encanten les fotos de Jerusalem. Ana G T(la mamá)

Anònim ha dit...

Esto...bueno, yo solo quería dejar caer que la propietaria de este blog está muy buena... Por si no había quedado claro antes... Y que es la mejor!! TKM*

Unknown ha dit...

uhhh... menudo comentario...