Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



divendres, 8 d’agost del 2008

PALE italià




Durant aquest estiu, he tingut la sort de poder participar en un curset per a mestres, el PALE, el qual consisteix, en línies generals, en l'aprofondiment de l'aprenentatge d'una llengua.

Com no podia ser altra, l'italià per a mi esdevé una de les llengües més belles del món, i a més a més, el seu estudi a la ciutat de l'amor per excel.lència resulta, com no, d'allò més interessant.

A més hem tingut l'oportunitat de conéixer molta gent d'altres països, que sempre t'aporten, a més de noves amistats, noves visions del món. Baci per te, Kyong Mee!!! Mi manchi!!! jajaja. Espere que tingues sort, encara que no entengues el que pose, i que tingues molt d'èxit, segur que arribes a ser molt bona cantant!! (Hai una voce bellissima!!!)

Hem aprofitat també, per a assistir a molts events musicals, sobre tot operes, de les quals destaque personalment Madama Butterfly. La intensitat de les melodies que Puccini va pensar per a aquesta òpera, em commouen d'una manera molt especial.



I la pàgina 34, la que ens agrada a nosaltres, Bea ;-)

3 comentaris:

antoninavarro ha dit...

Felicitats Ada pel blog. Molt interessant i variat. Sí que és de veres que varem aprendre molt a ITALIA, sobretot com tu dius a compartir amb altres cultures.

Si algú encara es pregunta perqu{e dius que Roma és la ciutat de l'amor i no París com tothom creu, proveu de llegir a l'inrevés: AMOR-ROMA

Ada ha dit...

Gràcies Toni! La veritat és Roma, ciutat de l'amor o no, és preciosa, un context excel.lent per aprendre italià!
Una abraçada

Ada ha dit...

Gràcies Toni! La veritat és Roma, ciutat de l'amor o no, és preciosa, un context excel.lent per aprendre italià!
Una abraçada